Bate La Usa Mea – Sezonul 1 Episodul 46 – 19 Iulie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “BATE LA USA MEA” sezonul 1 episodul 46 din data de 19 Iulie 2021 HD.

Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 46 online subtitrat. Din distributie fac parte actorii: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Ismail Ege Sasmaz,Evrim Dogan, Anil Ilter, Cagri Citanak, Elcin Afacan, Melisa Döngel, M. Sitare Akbas, Basak Gümülcinelioglu.

Eda Yıldız aflându-se în topul clasei sale la universitate a primit o bursă pentru a-și putea continua educația în străinătate, cu toate acestea, atunci când bursa este inversată, întreaga ei viață se întoarce cu susul în jos, este exmatriculata de la universitate și, astfel, rămâne doar cu liceul absolvit. Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 46 online subtitrat.

In lunile următoare, ea face tot ce poate în timp ce il caută pe Serkan Bolat, bărbatul responsabil pentru anularea bursei sale, dar fără nici un rezultat. Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 46 online subtitrat.

Ea merge la grădina matusilor ei, pentru a face aranjamente florale. Când într-o zi află că Serkan Bolat este pe cale să tina un discurs, așa că decide să meargă acolo și să se confrunte cu el. Dintr-o dată ajung să fie nevoiți să-și petreacă întreaga zi încătușati unul cu celălalt. Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 46 online subtitrat.

Atitudinea impulsivă a Eda, pe lângă ura pe care o simt unul față de celălalt, nu este suficientă pentru a depăși egalul care pare să ii învingă, astfel începe un joc în care sunt târâți, care va trebui să continue pentru o perioadă lungă de timp . Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 46 online subtitrat.

EPISODUL ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI INTRE DATA DE 21-23 IULIE! URMARITI TRAILERUL EPISODULUI 46 MAI JOS
 

EPISODUL ESTE IN CURS DE TRADUCERE SI VA FI PUBLICAT AICI DUPA DATA DE 7 IULIE! URMARITI TRAILERUL EPISODULUI 46 MAI SUS

Jocul Baht - Baht Oyunu - Sezonul 1 Episodul 6 - 19 Iulie 2021 Online
Dragostea Gaseste O Cale - Epsiodul 64 - 19 Iulie 2021 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments