Aziz – Sezonul 1 Episodul 18 – 16 Martie 2022 Online

Urmareste aici pe site serialul turcesc “Aziz” sezonul 1 episodul 18 din data de 16 Martie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLETEPISODUL URMEAZA A FI PUBLICAT PE CANALUL DE YOUTUBE TURCESC SI VA FI TRADUS AICI IN DATA DE 18-21 MARTIE! REVENITI AICI PE RELUARE.ORG PENTRU A VIZIONA AZIZ EPISODUL 18 SUBTITRAT IN ROMANA INTRE 18-21 MARTIE.

Aziz este numele noului început, al dragostei și libertății.
Este numele unui bărbat care își eliberează poporul și își găsește adevărata dragoste.
Îi va da viață îndrăgitul actor Murat Yıldırım, în povestea unui erou din Antakya anului 1930.

Va fi adusă la Show TV de O3 Medya, iar Zeynep Günay Tan este regizorul general al producției care mai are în distribuție pe: Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya.

„Aziz Payidar (Murat Yıldırım), fiul familiei Payidar, mare și unic producător de covoare din Antakya, duce o viață prosperă și bogată.
Soarta lui se schimbă atunci îl ucide pe locotenentul Andre, fiul delegatului francez Monsieur Pierre (Fırat Tanıș). Este obligat să lase în urmă pământurile unde s-a născut, singura lui dragoste, pe scurt, tot ce are.

Peste doi, când toți credeau că Aziz este mort, întoarcerea lui surprinde pe toată lumea. Nimic nu mai era ca în trecut.
Nu numai că Aziz a pierdut tot ce avea, dar în Antakya, aflată sub ocupație franceză, era mult mai rău decât atunci când el a plecat.
Mai mult, prima lui dragoste Dilruba (Damla Sönmez) s-a logodit cu Adem (Guven Murat Akpınar), fiul unchiului lui, Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan).

Obligat să o ia de la capăt, Aziz a renăscut din propria cenușă în lupta sa pentru viață.
O fată simplă, de la țară, Efnan (Simay Barlas), intră pe neașteptate în viața sa și va trăi o dilemă emoțională. În timp, se va regăsi pe sine și își va găsi adevărata dragoste.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments