Asia Express Romania – Sezonul 4 Episodul 42 – 28 Noiembrie 2021 Online

Urmareste aici pe site emisiunea Asia Express Romania sezonul 4 episodul 42 din data de 28 noiembrie 2021 HD.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților începe în septembrie la Antena 1. În 2021, show-ul a trecut prin câteva schimbări, atât în privința destinațiilor pe care concurenții le-au avut de străbătut, cât și a prezentatorului. De data asta, Irina Fodor este cea care a însoțit vedetele în marea călătorie.

Cu doar câteva zile înainte de premiera show-ului de la Antena 1, vedetele sunt nerăbdătoare să revadă ,,experiența vieții lor” derulată pe micile ecrane. Vezi aici mai jos finala asia express sezonul 4 episodul 42 online din 28 noiembrie 2021.

Patrizia Paglieri, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari chefi din România ce face echipă pe Drumul Împăraților cu fiul ei, Francesco, a mărturisit că Asia Express este primul show televizat în care a participat și pe care vrea cu tot dinadinsul să îl urmărească.

Prima etapă a sezonului 4 Asia Express, ce poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30, pune la bătaie două lupte pentru amuleta de 1000 Euro și două avantaje prețioase în cursă.

Turcia este prima destinație a celor 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților, extins pe teritoriul a patru țări spectaculoase. Condițiile dure, un singur euro pe zi, lipsa cazării, a mâncării și a transportului, își vor spune cuvântul încă din primele momente: ”Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă și erou și victimă la câteva ore distanță!” va afirma Adriana Trandafir în lacrimi. Vezi aici mai jos finala asia express sez 4 ep 42 online din 28 noiembrie 2021.

Prima zi a aventurii va începe cu o mare surpriză pentru concurenți, căci ceea ce se anunța a fi o ultimă zi de relaxare se va transforma, de fapt, într-o întrecere plină de adrenalină până la primul steag Asia Express. Startul cursei îi va lua pe nepregătite, iar traseul va fi presărat cu multe misiuni care par greu de îndeplinit. Fizicul și psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiției: ”Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat. Vezi aici mai jos finala asia express sezonul 4 episodul 42 online din 28 noiembrie 2021.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

SERVER 1 COMPLET
 


SERVER 2 COMPLET HD

SERVER 3 COMPLET HD

SERVER 4 COMPLET HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments