Asia Express Romania – Sezonul 2 Episodul 24 – 2 Aprilie 2019 Online

Asia Express – Drumul Elefantului din 2 Aprilie 2019 Sezonul 2 Episodul 24. Show-ul in care vedetele vor avea de parcurs peste 6000 de km cu doar 1 euro pe zi. Noua cupluri de vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 6000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia si Thailanda. Faptul ca nu au bani pentru transport le face viata extrem de grea si vor ajunge la tensiuni incredibile. Cum va continua aventura lor aflam cu totii incepand cu primul episod difuzat doar pe Antena 1 de la 20:00 si trei zile pe saptamana, Duminica, Luni si Marti.

Reality-showul Asia Express revine la Antena 1! Din 10 februarie de duminică şi până marţi, începând cu ora 20.00, al doilea sezon al showului revine pe micile ecrane. Nouă echipe de vedete refac Drumul Elefantului din SriLanka şi până în India.
Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea!
Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. În primul sezon, 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi.

În noul sezon, acțiunea se mută în India – Sri Lanka, cu o nouă serie de vedete pregătite de aventura vieții lor!
Totul pentru a pune mână pe marele premiu, 30 de mii de euro. Şi în acest sezon vedetele au avut la dispoziţie doar un euro pentru a-şi asigura cazarea, mâncarea şi transportul. Fiecare etapă se va desfăşura pe durata a trei zile, la finalul cărora trei echipe vor intra în “cursa pentru ultima şansă”.
Pentru a rămâne în cursă, vedetele trebuie să facă faţă unor misiuni foarte dificile
Cine va face faţă provocării aflaţi începând de duminică 10 februarie, la ora 20.00, numai la Antena 1.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET

SERVER 4 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:
 

Ferma Vedetelor - Sezonul 4 Episodul 27 - 2 Aprilie 2019 Online
Exatlon Romania - Sezonul 3 Episodul 48 - 2 Aprilie 2019 Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments