Adela – Sezonul 3 Episodul 7 – 10 Martie 2022 Online

Urmareste mai jos aici pe site serialul romanesc Adela sezonul 3 episodul 7 din data de 10 martie 2022 HD.

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET HD

SERVER 3 COMPLETSERVER 4 COMPLET

Aşteptarea a luat sfârşit! Cum #dacaejoieAdela, cel mai nou sezon al serialului Adela – „Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera tot într-o joi, de la 20:30, la Antena 1. Care e data începerii celui de-al treilea sezon.

Cel mai nou sezon al serialului Adela – „Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1. Vezi aici mai jos serialul Adela sezonul 3 episodul 7 din data de 10 martie 2022.

Noul sezon Adela vine cu provocări mari pentru toate personajele din serial. Fericirea protagoniștilor va fi pusă în continuare la încercare. Vor mai avea multe piedici până la un final fericit, pentru că mai sunt multe secrete de descoperit si multe întâmplări de trăit intens. Însă nu doar personajele principale vor avea parte de obstacole.

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a mărturisit Mara Oprea. Vezi aici mai jos serialul Adela sezonul 3 episodul 7 din data de 10 martie 2022.

De-a lungul celui de-al treilea sezon din Adela, telespectatorii vor sta, cum s-au obişnuit deja, cu sufletul la gură în fața televizoarelor, urmărind cum decurge în continuare povestea imprevizibilă.

Cel de-al treilea sezon readuce în poveste expresia ”Ce-i al tău e și al meu”. Ce va însemna această expresie în povestea noului sezon, vom afla urmărind serialul. Acesta va fi difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, începând din 27 ianuarie.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele „Adela” urmărind conturile oficiale ale serialului. Vezi aici mai jos serialul Adela sezonul 3 episodul 7 din data de 10 martie 2022.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook pe NOUA PAGINA cu un Follow:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments