Adela – Sezonul 1 Episodul 9 – 11 Martie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul romanesc Adela sezonul 1 episodul 9 din data de 11 martie 2021 HD.

Serialul „Adela’, noua producție realizată de echipa Ruxandrei Ion, va începe la Antena 1 joi, 14 ianuarie, de la 20.30.

Adaptare a serialului turcesc „O hayat Benim’, difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată’, „Adela’ spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov.

Protagoniști sunt Mara Oprea (Adela), Oana Moșneagu (Andreea) și Alecsandru Dunaev (Mihai). „Adela este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist’, spune Mara Oprea. „Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă’, a declarat și „sora’ din serial, Oana Moşneagu. Iar Alecsandru Dunaev ne promite că „întreaga poveste o să vă țină cu sufletul la gură’.

Din distribuție mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea, Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, printre alții.

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET

SERVER 2 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments