Adela – Sezonul 1 Episodul 1 – 14 Ianuarie 2021 Online

Urmareste aici pe site serialul romanesc sacrificiul sezonul 2 episodul 28 din data de 10 decembrie 2020 HD.

Serialul „Adela’, noua producție realizată de echipa Ruxandrei Ion, va începe la Antena 1 joi, 14 ianuarie, de la 20.30.

Adaptare a serialului turcesc „O hayat Benim’, difuzat acum trei ani de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată’, „Adela’ spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov.

Protagoniști sunt Mara Oprea (Adela), Oana Moșneagu (Andreea) și Alecsandru Dunaev (Mihai). „Adela este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist’, spune Mara Oprea. „Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă’, a declarat și „sora’ din serial, Oana Moşneagu. Iar Alecsandru Dunaev ne promite că „întreaga poveste o să vă țină cu sufletul la gură’.

Din distribuție mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea, Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, printre alții.

Loading...

Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

SERVER 1 COMPLET
 

SERVER 2 COMPLET

SERVER 3 COMPLET


Pentru a te anunta cand apare o noua editie sau un episod nou, urmareste-ne pe pagina de facebook cu un like mai jos unde vom posta zilnic noutatile:

Survivor Romania - Sezonul 2 Episodul 4 - 14 Ianuarie 2021 Online
Iubirea Invinge - Epsiodul 10 - 14 Ianuarie 2021 - Online
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments